22.6.2020. 21:50
0
Damir Džumhur negativan, novi test će raditi za nekoliko dana
Damir Džumhur je negativan na test za korona virus te će nastaviti turnir! Najbolji bosnaskohercegovački teniser Damir Džumhur nije učestvovao na Adria Touru u Zadru, ali s obzirom na to da je igrao u Beogradu napravio je test na koronavirus i nalazi su pokazali da nije zaražen.

Kako je saopćeno ne osjeća nikakve simptome, dobro se osjeća, sutra igra meč, koji je danas odgođen zbog kiše! Ponovit će test za nekoliko dana.

Damir Džumhur u posljednjih nekoliko dana nije bio u kontaktu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, koji je potvrdio da je zaražen korona virusom.

Podsjećamo da nije upitno održavanje egzibicije u Sarajevu, a odluka o putovanju u Banja Luku i Sarajevo, bit će donijeta tek sutra, nakon što se Novak Đoković testira na koronu, a on će to uraditi danas po dolasku u Beograd, a rezultate će saopštiti vjerovatno kasno navečer ili čak sutra.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.