24.6.2020. 13:19
0
Hit video: Snimak Đokovića kako sa Jelenom pleše u beogradskom klubu
Novak Đoković uputio je izvinjenje javnosti u utorak navečer nakon što se ispostavilo da je zaražen koronavirusom.

Naime, nekoliko dana prije njihovog dolaska u Zadar, Đoković, Dimitrov, Zverev i ekipa igrali su prvu stanicu Adria Toura u Beogradu, a internetom kruže snimke s partyja na kojima su bili i Goran Ivanišević i košarkaška ekipa, budući da se tih dana od košarkaškog kluba Mega Vizura oprostio Đokovićev prijatelj, trener Dejan Milošević.

Dan-dva nakon tog partija pozitivan je na koronavirus bio košarkaš Nikola Janković, koji se na snimkama vidi odmah uz Đokovića i ekipu. Novak je ipak došao u Zadar bez da se testirao na korona virus, kao i Dimitrov.  


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.