26.9.2020. 9:20
0
Nadal: Novak je u pravu, pobjediv sam na šljaci, ali ću se boriti do kraja
Rafael Nadal dijeli mišljenje Novaka Đokovića, koji je rekao da je Španac pobjediv na šljaci, iako je to podloga na kojoj je najbolji u istoriji tenisa.

Teniser sa Majorke će od nedjelje braniti trofej osvojen prošle godine na Roland Garrosu.

“Novak je u pravu. Pobjediv sam na šljaci, on me je pobijedio više puta. Ovo su za mene najteži uslovi ikada na Roland Garrosu. Situacija je jako čudna, uslovi su jako teški, vrijeme je hladno i svima će biti izuzetno teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uslovima. Ipak, ovdje sam da se borim za najviši plasman, biću kompetitivan od prvog dana i vidjećemo šta mogu da uradim”, kazao je Nadal.

Ipak, sa optimizmom gleda na predstojeći turnir.


“Ovdje sam došao da se borim i igram sa najvećim intenzitetom do kraja. Biću kompetitivan od starta”, istakao je Nadal.


Drugi teniser svijeta će na premijeri u Parizu igrati protiv Bjelorusa Jegora Gerasimova.


(Lejla Trle)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.