26.9.2020. 19:25
0
Veterani iz četiri zemlje na stonoteniskom memorijalu 'Kemo Fazlić'
U maloj dvorani KSC Skenderija danas je održan tradicionalni, 25. međunarodni memorijalni stonoteniski turnir za veterene "Kemo Fazlić".

Turnir se održava u znak sjećanja na istaknutog sportistu i stonotenisera koji je 1992. godine kao borac Armije BiH poginuo u odbrani Sarajeva.

Na ovogodišnjem, jubilarnom turniru, koji je organizirao Stonoteniski klub "Željezničar", učestvovalo je 60 veterana i veteranki iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Memorijal se igrao u pet kategorija veterana, a titule su osvojili Rasim Ibrahimspahić iz Kakanja (od 40 do 49 godina), Senad Šošić iz Kaknja (od 50 do 59 godina), Željko Basarić iz Beograda (više od 60 godina), Idrija Redžepović iz Sarajeva (veteranke) te Budo Božović i Milan Bojanić iz Podgorice (parovi). 

Za najuspješnije učesnike na Memorijalu organizator je osigurao pehare i medalje.


(FENA) 

 
Sport
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.