7.2.2021. 12:46
0
Kyrgios dvaput nazvao Đokovića "budalom", Nole ga "iskulirao" i rekao da nema poštovanja prema njemu
Novak Đoković se oglasio zbog sve češćih napada i uvreda koje dobija od kontroverznog australskog tenisera, Nicka Kyrgiosa.

Piše: Haris Ahbabović

Kyrgios je u dva navrata nazvao Novaka budalom. Prvo je iskoristio pogrdne riječi kada je Đoković pričao o vakcinaciji, a onda i kada je sugerisao vlastima Australije da ublaže karantin za kolege koje nemaju nikakve uslove za trening pred prvi GS turnir u sezoni.

- Što se tiče djela van terena, nemam baš poštovanja za njega. Neka to bude sve što ću reći. Nemam više komentara o Kyrgiosu, o njegovim komentarima na moj račun ili bilo čemu drugom što radi - bio je kratak i jasan Đoković.

Ipak, Đoković je spomenuo i svijetlu stranu Australijanca. 

- Mislim da je dobar za sport, radi neke stvari na autentičan način. Svako ima pravo da se izrazi na način koji želi. Ima kvalitet da pobijedi bilo koga - zaključio je Đoković.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.