17.9.2021. 9:10
0
Džumhur i Alvarez otvaraju meč Davis Cupa između BiH i Perua u Limi
Teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras započinje nastup u Davis Cupu susrerom sa selekcijom Perua u Limi.

Meč u okviru Prve svjetske grupe otvorit će prvi reket Bosne i Hercegovine Damir Džumhur protiv Nicolasa Alvareza. U drugom meču Mirza Bašić će igrati protiv prvog igrača reprezentacije Perua Juana Pabla Varilasa.

Drugog takmičarskog dana, u subotu bit će odigrana tri meča. Program počinje igrom parova u kojima će Tomislav Brkić sa Mirzom Bašićem tražiti pobjedu protiv peruanskog dvojca Sergio Galdos/ Jorge Brian Panta. Nakon parova uslijediti će dva singl meča i to: Džumhur - Varilas, te Bašić - Alvares.

Prvog takmičarskog dana program počinje u 22.00 sata po srednjoevropskom vremenu, a u subotu u 20.00 sati.


(FENA)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.