16.1.2022. 18:38
0
Pojavio se snimak iz aviona kojim se Đoković vraća iz Australije
Žalba prvog reketa svijeta nije prihvaćena i on je zbog toga morao napustiti državu

Nakon sedmicu dana neizvjesnosti, slučaj "Novak Đoković" je završen. Srbijanskog tenisera deportuju u Srbiju i izgubio je spor protiv Australije tako da neće nastupiti na Australijan openu, prenosi  Avaz. 


Žalba Novaka Đokovića nije prihvaćena i on je zbog toga napustio državu. 


Drama je trajala 11 dana, a tretman prvom reketu svijeta od 4. januara kada je došao u Melbourn pa sve do konačne odluke o deportovanju bio je katastrofalan. 


Uz petnaestak minuta zakašnjenja poletio je avion za Dubai, a nakon što su se pojavile fotografije s aerodroma koje pokazuju kako su Novak i njegov tim uz pratnju osiguranja išli na ukrcavanje, pojavio se i snimak koji možete pogledati ispod. 

 

(Kenan Bešlija) 





 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.