12.3.2023. 12:36
0
Borg: Novak želi da obori sve rekorde u historiji tenisa
Legendarni švedski teniser Bjorn Borg (66) izjavio je da će Novak Đoković osvoji još nekoliko gren slem trofeja.
On to ne radi za sebe, već za tenis i novinare. Nevjerovatno, Novak pomjera granice. Želi da bude najveći - rekao je Borg i dodao:.

- Mislim da Nadal neće biti u Top 10 godinama. Ali, mislim da je veoma sretan. Možda njegovo tijelo nije 100 posto spremno, ali i dalje želi da igra.

Borg je ponovio da je Đoković fantastičan teniser.

- Novak želi da obori sve rekorde u historiji tenisa. On je fantastičan igrač... Kada su ti momci uključeni u tenis, nikada ne znate šta će Rafa uraditi, možda će igrati još jednu godinu. Đoković će igrati još nekoliko godina – zaključio je Borg, koji je u karijeri osvojio pet Vimbldona, a šest puta je trijumfovao na Rolan Garosu. Međutim, legendarni švedski teniser nikada nije osvojio Australijan open i US open.


(Admir O.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.