15.4.2023. 17:14
0
Džumhur pred početak Srpska Opena: Osjećam se dobro, radio sam na sebi
FOTO: N1
Sutra kvalifikacijama započinje novi Srpska Open u Banjaluci.

Žrijeb je održan danas, a na ovom truniru će učesvovati i bh. teniser Damir Džumhur. Još uvijek se ne zna ko će biti njegov protivnik u prvom kolu budući da kvalifikacije počinju sutra.

“Dosta dobar osjećaj, prošle godine sam igrao Finale challengera u banjaluci, volim igrati na tim terenima. Radio sam na sebi dosta fizički u zadnje vrijeme tako da sam se pripremao da forma bude na nivou”, rekao je Džumhur za N1. 

O protivnicima nije želio mnogo pričati.

“Vidjet ćemo ko ce proći, ima nekih s kojima bi volio igrat. Ne treba o tome puno razmišljati, bolje je nekad igrati sa kvalifikantom. S kim god budem igrao znam da me čeka težak meč.”

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.