16.4.2023. 20:46
0
Đoković stigao u Banju Luku nakon osam godina: Dočekali ga fanovi
“Pozivam ljude iz BiH i regiona da dođu i uživaju u teniskom spektaklu Srpska open”, rekao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković koji je večeras stigao u Banju Luku.

“Drago mi je što sam ponovo u Banjoj Luci, posljednji put je bilo prije osam godina. Sada sam zbog tenisa ovdje, nadam se cijelu nedjelju, čujem da je interesovanje veliko”, rekao je Đoković po slijetanju na banjalučki aerodrom, prenosi RTRS.

Kako ističe, sutra je već na terenu.

“Sutra ću biti na terenu, da osjetim terene i novi kompleks”, kaže Đoković.



Istakao je da je svjestan da svi priželjkuju meč sa Sten Vavrinkom: To bi bila repriza duela iz finala Rolan Garosa, sa drugačijim ishodom, našalio se Đoković.

Đokovića su na banjalučkom Aerodromu dočekali mnogobrojni fanovi i publika, koji su strpljivo čekali na fotografisanje sa najboljim svjetskim teniserom.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.