12.4.2016. 19:07
0
Bosanac o navodnom incidentu sa Šabanom Šaulićem: Mi smo umjetnici, gdje ste vidjeli da se umjetnici tuku
Nedavno se navodno dogodio incident između Šabana Šaulića i Dragana Stojkovića Bosanca na snimanju emisije "Zvezde Granda".

Piše: Haris Ahbabović

Međutim, Bosanac se nakon ovoga oglasio na svom Facebook profilu i izjavio kako su stvari preuveličane i kako ipak nije došlo do tuče, kako su pojedini mediji napisali.

"Što se tiče tuče sa Šabanom Šaulićem mogu samo da kažem da je to izmišljeno, uopće nije bilo fizičkog obračuna. Mi smo umjetnici, gdje ste vidjeli da se umjetnici tuku", napisao je Bosanac.

Ranije su se pojavile informacije da je Šaulić napustio žiri ovog takmičenja, što vjerovatno nije tačno.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.