5.5.2016. 20:07
0
Osvanula kompromitirajuća fotografija Kristijana Golubovića iz zatvora
Učesnik najgledanijeg reality programa “Farma”, žestoki momak Kristijan Golubović trenutno se nalazi u požarevačkom zatvoru gdje izdržava četverogodišnju kaznu.

Opće je poznato da je Golubović dobar dio života proveo iza rešetaka, te nije iznenađujuće da odande ima dosta uspomena. Iako je u javnosti često pričao o “podvizima” iz tog vremena, nisu viđeni dokazi. Sve do nedavno, kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj Golubović sa cimerom pozira u ćeliji, a ono što im je zasigurno zajedničko je ljubav prema tetovažama, piše Avaz.



Kako je izolovan od vanjskog svijeta, Kristijan je onemogućen da se oglašava na bilo koji način, a nedavno se saznalo da mu je Jelena Milošević Balerina dostavila paket potrepštna u zatvor. 


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.