11.6.2016. 11:14
0
Stanija neće da bude starleta, evo čime će da se bavi
Starleta Stanija Dobrojević odlučila je da ostane u Srbiji, pa osim što se nedavno preselila u Beograd, ona je riješila i da postane pjevačica.
"Kad mogu svi, zašto ne bih i ja postala pjevačica?! Pjesma ima da bude apsolutni hit. Niko ne može da mi parira. Pjesma govori o najvećoj zavodnici, a posvećena je nekom čije ime ne bih otkrivala. Oduvaću Natašu Bekvalac. Dobre su njene pjesme, ali je moja bolja. Za spot će biti zadužen Dejan Milićević i snimaću ga na najboljim lokalacijama u Turskoj. Biće dosta provokativnih kadrova, pravi ljetnji spot sa plažama i atraktivnim djevojkama. Ima sve da bacim u sjenku. Niko mi neće parirati", puna samopouzdanja kaže Stanija, vidno radosna što dobija profesiju, prenosi Avaz.

"Stanija je odlučila da uloži novac u pjesmu za koju smatra da će biti veliki hit i da će joj otvoriti vrata na estradnoj sceni. Planira da snimi i spot koji će biti nesvakidašnji. Ona je već bila u studiju gde je otpjevala demo. Super zvuči, i biće to ženska himna. Ako bude sve kako treba, Stanija ne planira da se zadrži samo na jednoj numjeri već da do kraja godine uradi cijeli album", priča izvor blizak starleti, prenosi Alo.

U svojoj karijeri sam otpjevala više od 3.000 puta prateće vokale mnogim pjevačicama. Ne pravim razliku da li pjevam Breni, Ceci ili nekoj koja tek počinje. Čula sam Staniju kako pjeva, ona će se dobro snaći jer ima sluha. Svako ima pravo da radi šta hoće, ja sam tu da svoj posao odradim na najbolji mogući način kao i do sada - iskrena je Ivana Selakov.
(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.