18.6.2016. 15:22
0
Misica zbog seksualnog odnosa u realityju ostala bez krune
Zara Holland ostala je bez krune Miss Velike Britanije zbog seksualnog odnosa u realityju Love Island. Zara je titulu ostvojila u septembru prošle godine, a do kraja ove godine titulu će nositi prva pratilnja Deone Robertson.

20-godišnjakinja je učestvovala u realityju Love Island u kojem 12 poznatih takmičara koji nisu u vezi ili braku provode pet sedmica na udaljenom ostrvu Fiji, a gledaoci biraju ko će od njih ići na sastanke i bolje se upoznati. U srijedu je emitovana nova epizoda u kojoj je prikazana akcija ispod pokrivača Zare i jednog od takmičara, koji se ostrvu pridružio samo dan ranije.

Organizatori izbora za ljepotu najprije su objavili da su razočarani njenim postupcima, ali su potom ipak odlučili da ih ona više neće predstavljati. Inače, takmičenje Miss Velike Britanije razlikuje se od takmičenja Miss Ujedinjenog Kraljevstva, po tome što je učešće dozvoljeno i majkama i udatim ženama, i ni na koji način nije povezano sa takmičenjem Miss svijeta.

"Razumijemo da svi prave greške, ali Zara kao ambasadorica Miss Velike Britanije jednostavno nije ispunila svoju odgovornost koja se od nje očekuje", navodi se u njihovom saopštenju.

Zara je odmah sutradan izjavila da se kaje zbog onoga što se desilo.

"Ovo uopšte ne liči na mene. Zašto nismo jednostavno otišli da spavamo",  rekla je Zara, prenosi Blic. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.