8.7.2016. 17:30
0
Pogledajte zašto je ova reklama zabranjena za mlađe djevojke
Povećanje grudi već je godinama jedan od najboljih izvora prihoda plastičnim hirurzima, no čak i u svijetu reklame vezane za ovaj zahvat prilično su rijetke. Ove je godine jedna takva je pak zabranjena nakon gomile prigovora ljutite publike, koja je autore optužila za loš utjecaj na mlade djevojke.

U reklami poznata Britanka Sarah Ashcroft djevojkama daje savjete vezane za povećanje grudi, a usput priznaje i da prije operacije nikada u njih nije gledala jer "ondje nije imala ništa lijepo za vidjeti".

"Osjećam se kao nova osoba. Čudan je osjećaj kada nemate ništa, a onda pogledate sebe i odjednom imate grudi. Svi su bili iznenađeni jer izgledaju potpuno prirodno. Ja sam impresionirana. Sjajan je osjećaj kada ti se vrati samopouzdanje", govori blogerica poznata kao "That Pommie Girl".

Iako Ashcroft tvrdi da je imala dobre namjere, gledatelji su reklamu shvatili posve drugačije i optužili je da mlade djevojke samo čini dodatno nesigurnima, usput im lažno obećajući uspjeh na temelju većih grudi.



(Anesa Agović / Index.hr)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.