18.9.2016. 21:25
0
"Šemsu Suljaković sam izvadio iz kafane, ali nju je bilo blam da kaže da je prvu ploču snimila sa mnom"
Šaban Šaulić, kralj narodne muzike kako ga mnogi nazivaju, pomagao je brojnim mladim pjevačima na početku karijere.

Piše: Haris Ahbabović

Između ostalih tu je i Šemsa Suljaković, koja, kako Šaban kaže, nikada nije priznala da joj je upravo on napisao prvu pjesmu.

"Šemsi Suljaković sam ja prvi napisao pjesmu. Ona je s mojim prijateljima radila u kafani, dopalo mi se kako pjeva, pa sam je izvadio iz kafane. Ali nju je bio blam da kaže da je prvu ploču snimila sa mnom. To ne služi na čast nikome, jer ja sam uvijek govorio da sam počeo s Budimirom Bucom Jovanovićem, pošto me nije blam da kažem da mi je neko pomogao. Ali, eto, ona nije, valjda joj ja ne vrijedim toliko kao pjevač", rekao je Šaulić.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.