8.5.2017. 9:06
6
Radu otac izbacio iz kuće: Ne mogu da joj oprostim to što radi!
Između srbijanske pjevačica Rade Manojlović i njenog oca Radeta izbila je velika svađa prošle sedmice kada je ona bila kod njega u Četerežu na ručku.

“Toliko su se strašno posvađali da ju je on izbacio iz kuće, a ona je krenula nazad za Beograd plačući”, priča njihova rođaka iz Četereža, a potom je objasnil i o čemu je riječ.
 
“Povela se priča oko toga da li razmišlja da kupi stan i koje su joj namjere sa parama koje zarađuje. Radeta nervira što sve što zarađuje ona ulaže u nove pjesme, skupe spotove, plaća skupe autore i kompozitore, izbacuje albume… Umjesto da kao ostali pjevači uradi po jednu pjesmu i izbaci je, ona hoće da to bude na najvišem nivou. Rada zato i jeste među najtraženijim “Zvezdama Granda”, međutim, njenog oca je zludjelo kada je čuo koliku svotu novca sprema za nove pjesme i spotove. Vikao je na nju da to ne radi i da se bar jednom napravi luda kao pojedine njene kolege i izbaci samo jednu pjesmu. Rada je pak bila odsječna da joj se ne miješa u posao i da ona zna odlično šta radi, na šta je on rekao ako neće da ga posluša i da konačno kupi stan, onda nema šta da pričaju”, piše “Scandal“…

“Izlazi odavde, više mi se ne obraćaj, ja za tvoje dobro pričam šta treba da uradiš, a ti nećeš i tvrdoglavo ideš glavom u zid”, otkriva rođaka i nastavlja:

“Vidjela sam Radu da je treći izletjela iz kuće… Plakala je i krenula kolima za Beograd. ušla sam u kuću da vidim šta se dešava, a Rade mi je rekao: Neću više da vidim Radu u mojoj kući, to što radi ne mogu da joj oprostim niti da pređem preko toga, sve pare je opet uložila u nove pjesme.

Naravno, Rade brine za nju, ko će ako neće on, otac joj je, hoće da mu dijete ima krov nad glavom, ali Rada smatra da je bolje da ulaže u karijeru, a stan će doći”, završava rođaka.

Pozvali smo oca Radeta da čujemo njegov komentar na ovu priču:

“Imali smo svađu i ja joj kao otac želim samo dobro, to što se desilo između nas je iz razloga što je ona tvrdoglava i neće da me sluša, ja hoću da moje dijete ima krov nad glavom i tu sam da je usmjerim. I dalje stojim iza toga i neću da pređem preko tog njenog razmišljanja sve dok ne istjeram svoje i ne vidim stan na njeno ime”, rekao je otac poznate srbijanske pjevačice.

(Merima Druškić)

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.