27.1.2018. 13:55
2
Televizija “Pink” nazvala Karleušu starletom, ona poručila: Mitroviću, objaviću slike tvoje kćerke
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša je javno objavila poruku na društvenoj mreži “Twitter” upućenu Željku Mitroviću zbog uvreda koje je iznio na njegovoj televiziji na račun pjevačice.

Naime, ona je na “Dnevniku” nazvana “starletom” sa čime se pjevačica nije složila s obzirom na dugačku muzičku karijeru, piše “Ekskluziva“.

“Upravo sam čula uvrede o meni na Pinkovom Dnevniku. Nazvana sam STARLETOM itd. Željko Mitroviću, budem li čula još jednu ružnu riječ, objaviću slike tvoje kćerke. Ti odlično znaš šta ona na slikama radi. Pa ako hoćeš prljavo, dobićeš najprljavije. Izvoli sad“, napisala je izrevoltirana Karleuša.




Pjevačica je nakon toga izbrisala ovu objavu sa svog naloga na “Twitteru”.


(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.