5.2.2018. 21:38
0
Izvadio rebra da bi obukao sako
Rodrigo Alves, momak iz Brazila koji godinama puni novinske stipce širom svijeta pričama o ekstremnim plastičnim operacijama, ponovo je u centru pažnje medija. Naime, Rodrigo je izvadio rebra, ali iz veoma bizarnog razloga – da bi mu sako stajao ljepše.

“Morao sam to da uradim jer su mi blejzeri bili preuski. Sada mi stoje savršeno, pa ću morati da otpustim krojača”, rekao je Rodrigo gostujući u jutarnjem programu jedne britanske TV stanice.

Kaže da je veoma srećan nakon što je dobio novi struk iako se plašio operacije.

Naime, vađenje rebara moglo je da poremeti raspored organa u njegovom organizmu, ali želja za strukom je bila jača.

“Posjetio sam tri doktora, uradio sve testove i nalaze. Želio sam da mi izvade šest rebara, ali moglo je samo četiri, ali ipak sam srećan”, priznaje Rodrigo.

Ovaj neobični Brazilac kaže da je bio nezadovoljan svojim fizičkim izgledom kada je bio tinejdžer. Trpio je uvrede i dobacivanja zbog debljine.

Kada je dovoljno odrastao, odlučio je da uloži u obrazovanje, nauči jezike i preseli se u Veliku Britaniju.

Bio je riješen da promijeni na svom tijelu sve što je promijeniti moguće i to mu je pošlo za rukom.

Zbog više desetina operacija, obišao je cijeli svijet i uložio ogroman novac. Godinama je prisutan u medijima koji su mu nadjenuli nadimak “Ljudski Ken”.

Danas, ovaj bivši stjuard, živi na relaciji Engleska-Španija-SAD.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.