3.6.2018. 22:30
1
Nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju, oglasio se Sorajin advokat
Soraja Vučelić vraćena je prije nekoliko dana sa granice Srbije pošto se njeno ime našlo u registru u kojem su imena sigurnosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju.
Izvor dnevnog lista „Alo!“ otkrio je da je starleta pokušala da uđe Srbiju iz Crne Gore, kao i da je bila šokirana kada joj je saopšteno da ne postoji način da dođe u Beograd, gdje inače uglavnom boravi. Soraja je tada kontaktirala sa svojim advokatom i poručila mu da što prije nađe način da je vrati u zemlju.

Advokat Borivoje Borović, koji je zastupa, kaže za "Alo!" da Soraja nema nijednu krivičnu prijavu i da niko nema prava da joj zabrani ulazak u Srbiju.

- Čuo sam se sa njom jučer i poslao sam dopis MUP-u Srbije da vidim razlog zabrane ulaska u zemlju. Protiv nje se ne vodi nijedan krivični postupak i policija ne može diskrecionim pravom da krši slobodu kretanja, pravo na rad i uopšte ljudske slobode i prava - kaže za „Alo!“ Borović i dodaje:

- Soraja me zvala iz Crne Gore, čuli smo se i ukoliko u ponedjeljak ne dobijem odgovor, ona će se obratiti javnosti povodom toga - kaže Borivoje za "Alo!"

(Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.