16.6.2018. 10:19
1
Vedrana Rudan poručila suprugi Željka Joksimovića: Imaš onakvog ružnog i neuspješnog muža. Ti prelijepa, a on kao siroče
Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu beogradske Prve TV koji vode Jovana Joksimović, supruga beogradskog pjevača Željka Joksimovića, i Srđan Predojević.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Vedrana je u emisiji promovisala svoju novu knjigu "Kosturi okruga Madison", u kojoj glavna junakinja već pet dana nakon vjenčanja shvati da je pogriješila. 

"Shvatila je ono što je i vaša supruga shvatila", rekla je Vedrana voditelju i poručila da mu žena ima ljubavnika.

"Pet dana nakon vjenčanja? Da je loše izabrala. I sad se jadnica batrga. Srećom, ima ljubavnika pa joj to malo pomaže, ali - jadna žena!" rekla je voditelju Vedrana.

Svoju dozu Vedrane Rudan dobila je i Jovana Joksimović, koja se smijala cijelo vrijeme dok je Vedrana "rešetala" nju i njenog kolegu.

"I ona je jadna, ima onakvog ružnog muža i neuspješnog. Ona prelijepa, a on - siroče", rekla je Vedrana Jovani.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.