4.10.2018. 9:28
3
"Kažu da sam k****, a završila sam dva fakulteta"
Snimka sa sajma u Šapcu prošle sedmice digla je Srbiju na noge. Na njoj je plavokosa plesačica sa smiješkom na licu i odjevena u donje rublje pleše s pijanim gostom, koji ju je čim bi mu se pružila prilika dodirivao po intimnim dijelovima.

Javnost naravno nije osudila njega, već nju te su se na društvenim mrežama gotovo natjecali ko će je gore uvrijediti.

Djevojka sa snimke je 30-godišnja Maja Đurkić koja radi kao konobarica.

"Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i financije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina zaposliti se u struci, ali nisam uspjela. Na kraju sam otišla u kavanu, što da radim", rekla je novinarima Telegrafa.

Ubrzo su je angažirali za ples u šatoru na sajmu.

"Igrom slučaja, vlasnici kavane u kojoj sam radila su držali i taj šator na sajmu. Ponudili su mi da plešem za 200 eura jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban", priznala je.

Kako kaže, mora plesati i nema izbora.

"Oko mene je kaos, a ja moram živjeti, nitko me ne pita hoću li plesati pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarim i da budem plesačica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške ozljede glave ne može raditi. Imam probleme i s majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće", dodala je.

Pogodilo ju je što su je nazivali prostitutkom na internetu.

"Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htjela biti prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 eura za pet minuta, a ne bih se mučila i za taj isti novac plesala cijelu noć pod šatorom. To su besmislene priče", zaključila je, prenosi Index hr.

(Alen Avdić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.