30.11.2018. 14:41
2
Darko Lazić se prvi put pridigao iz kreveta, u najskupljem apartmanu u Srbiji, a sve troškove će snositi zdravstveno osiguranje
Darko Lazić, koji je poslije 38 dana izašao iz bolnice, smješten je u najskupljem apartmanu u "Selters" banji, a sve troškove snosit će zdravstveno osiguranje.

Pjevač je jutros prvi put sjeo poslije udesa. Medicinsko osoblje je strahovalo da bi Darko mogao imati vrtoglavice kada se pridigne jer je dugo vremena bio u ležećem položaju, saznaje ''Kurir'' iz izvora. 

U invalidskim kolicima ga je sestra odvezla u toalet da ga okupa, a u naredna dva dana fizioterapeuti će dolaziti u njegovu sobu pošto je još slab. 

- Ima atrofiju mišića, što je normalno jer je dugo ležao. U njegovu sobu će dolaziti terapeuti dok se ne privikne na sjedeći položaj. U apartmanu ima hodalicu na kojoj će napraviti prve korake - rekao je izvor, prenosi Avaz.ba..

''U banji će ostati 21 dan, a u slučaju potrebe, još 15 dana i to sve pokriva zdravstveno osiguranje", rekao je izvor. 

Darko je tešku saobraćajnu nesreću doživio 23. oktobra u blizini rodnog Brestača, a sve od tog dana nalazio se u KBC-u Zemun.




(Lejla Trle) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.