29.1.2019. 13:38
0
Zorica Brunclik napala Karleušu: Rekla bih ti sram te bilo, ali ti očigledno ne znaš šta znači sramiti se! Znaš sve da radiš osim da pjevaš!
Jelena Karleuša burno je odreagovala na djevojku iz muzičkog takmičenja kada je čula da je spremila pjesmu Zorice Brunclik. To joj se, izgleda, nimalo nije dopalo

Zbog ovog segmenta, Zorica se veoma uvrijedila pa je javno osula paljbu na srbijansku pop divu, koja je od takmičarke vjerovatno tražila nešto drugačije, što često čini i u prepoznatljivom stilu piše “Kurir“.

“Da vidim kako razmišljaš”, trudila se Jelena oko takmičarke.

“Od Zorice…” odgovorila joj je ona pod tremom, kada ju je JK jaukom prekinula.

“Vjerovatno Brunclik! Je l’ tako?” ispitivala ju je ona, na šta se djevojka samo osmjehnula i potvrdila njenu tvrdnju.



Zorica joj je putem društvenih mreža uputila oštru poruku pa podigla sve na noge.

“Jelena, ti znaš sve da radiš osim da pjevaš! I ubuduće kada spomeneš ime i djelo Zorice Brunclik – ustaneš i pokloniš se! Rekla bih ti sram te bilo, ali ti očigledno ne znaš šta znači sramiti se!” bijesnila je srbijanska pjevačica, te izazvala lavinu komentara.

Podsjetimo, vijest o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića odjeknula je na Božić. Razlog bile su poruke koje je pjevačica navodno razmijenila s Duškovim kolegom fudbalerom, pa joj je on zbog toga zaplijenio telefon. Par Karleuša – Tošić je ovo brzo demantovao i ne sluteći kakav će pakao tek da uslijedi.

JK je otputovala u Kinu kako bi smirila Duška i sačuvala brak u jeku afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Međutim, otkako se vratila u Srbiju, izlazi iz kuće samo kako bi išla na snimanja “Zvezda Granda”.


(Admir Oručević)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.