6.2.2019. 13:26
1
Jelena Karleuša tuži brojne tabloide u Srbiji: Traži se naknada štete zbog kleveta, laži, fotomontaža i napada na ugled porodice Karleuša-Tošić
FOTO: Kurir
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša tužila je brojne srbijanske tabloide, kako je kazala, zbog „jednomjesečnog medijskog linča i monstruoznog organiziranog napada na nju i njenu porodicu“.

Piše: Haris Ahbabović

- Podnesene su krivične prijave protiv glavnih urednika tabloida „Informer“, „Kurir“, „Srpski Telegraf“ i „Alo“. 

Također, protiv spomenutih listova podnesene su i parnične tužbe za naknadu štete zbog kleveta, laži, fotomontaža i kontinuiranog napada na čast, dostojanstvo i ugled porodice Karleuša-Tošić. 

Hvala svima koji su stali u odbranu časnog novinarstva i nisu učestvovali u nezapamćenom kršenju ljudskih prava, kao i prava na istinu. Također, hvala čitavoj javnosti i brojnim javnim ličnostima koje su osudile ovaj nezapamćen čin – stoji u saopćenju Jeleninog advokatskog i PR tima.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.