19.2.2019. 12:19
4
Jelena Karleuša izvrijeđala pjevačicu iz Trebinja, a onda njen muž na Facebooku napisao: Imamo struju i internet, vidjeli smo tvoju bruku i sramotu
U drugom krugu u takmičenju Zvezde Granda, Mira Medan, kojoj je mentorka Ana Bekuta, predstavila se pjesmama “Boliš i ne prolaziš” Lepe Brene i “Dođi što prije” Vesne Zmijanac.

Piše: Haris Ahbabović

Pjevačica je izašla da pokaže šta je naučila od svoje starije kolegice. U negativnim komentarima prednjačila je Jelena Karleuša.

– Ženama se dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus – rekla je Karleuša kandidatkinji.

Mira joj je rekla da se potrudila, ali Karleuša je nastavila u istom tonu.

– Odakle si ti – pitala je Karleuša, a kada je kandidatkinja rekla da je iz Trebinja, pjevačica ju je pitala:

– Da li je Trebinje na planini, imate li struje da pogledaš društvene mreže – rekla je Karleuša.

– Nemojte molim vas, ne bih voljela da vodim ovakav razgovor. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu? Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom – rekla je kandidatkinja i tražila da napusti binu, a Popović joj je dozvolio.

Međutim, ni suprug Mire, Milorad Medan, nije ostao ravnodušan na Karleušine riječi, pa je posalo brutalnu poruku na Facebooku uz poruku:

"Imamo struju i internet. Vidjeli smo tvoju bruku i sramotu, Jelena".

 
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.