23.2.2019. 15:25
0
Manekenka prodala nevinost za dva miliona eura kako bi majku učinila ponosnom
Model Mahbuba Mamadzada (23) uzela je učešće u bizarnoj aukciji na kojoj je ponudila svoju nevinost ne bi li učinila majku ponosnom.

Na aukciji je dostigla cifru od 2.300.000 eura koju je kako pišu svjetski mediji ponudio neki japanski političar.


Model iz Azerbejdžana želi da iskoristi novac od prodaje da proputuje svijet sa majkom. Ona je dobila i medicinsku potvrdu da je nevina. Na svom profilu na sajtu za ovakve prodaje dodala je i da traži nekog starijeg muškarca koji bi joj svakog mjeseca davao 30.000 eura.


Aukcija je završena juče, a sajt je objavio da je drugi po visini ponude bio britanski advokat. Treći je bio fudbaler iz Minhena. Po dogovoru, sajt Cinderella Escorts uzima 20 odsto od pogođene sume. Kupac, koji mora da položi 10 odsto cijene kako bi potvrdio da je ozbiljan što se tiče kupovine, već je bukirao sobu u kojoj će par da provede noć.

To će se desiti u Njemačkoj, gdje je plaćanje za seks legalno. Moguće je da će još jedan ljekar da potvrdi da je manekenka nevina.


“Prodajem nevinost jer želim da kupim kuću u kojoj ću živjeti sa mamom i da nas dvije proputujemo cio svijet. Želim da živim u Americi i da nastavim sa mojom karijerom modela tako u nekoj od prestižnih modnih agencija. Moja mama je učinila sve za mene, a sada je moj red da je učinim ponosnom”, napisala je ova djevojka, prenosi CDM. 


Kontroverzni sajt je stacioniran u Njemačkoj, a tvrdi da kao mušterije ima sve viđene milionere svijeta. Prošle godine, osnivač agencije se pohvalio da su se njemački fudbaler i biznismen iz Tokija nadmetali u kupovini nevinosti jedne 20 godina stare djevojke.


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.