14.3.2019. 9:12
0
Ognjen Vranješ navodno zaprijetio Dari Bubamari da će objaviti spisak njenih ljubavnika i da ima njene eksplicitne snimke
Nakon što je Dara Bubamara greškom na Instagramu objavila snimak koji nimalo nije primjeren i koji nije za mlađe od 18 godina, pjevačici se javio Ognjen Vranješ.

Piše: Haris Ahbabović

Nakon što joj je nekadašnji reprezentativac BiH ostavio "bezobraznu" poruku, ona ga je nazvala klasičnim indijancem.

Vranješ je zbog ovog postupka zaprijetio Bubamari kako će joj uništiti život isto kao što je prije nekoliko mjeseci uradio i njenoj kolegici Jeleni Karleuši, prenosi srbijadanas.com.

Kako izvor blizak fudbaleru tvrdi, Vranješa je šokiralo što ga je Dara javno prozvala, budući da o njoj mnogo zna i da se prije nekoliko godina između njih svašta dešavalo. Ognjen i Dara su prije dvije godine bili u kontaktu, ali je ona prekinula dopisivanje s njim kada je saznala da se tajno viđa s Karleušom. 

- Dari se ti pokušaji prijetnje nimalo nisu dopali i napisala mu je da je ostavi na miru, što ga je još više iznerviralo, pa joj je naveo imena muškaraca s kojima je bila i rekao da jedva čeka spisak njenih ljubavnika da objavi na svim portalima i u novinama. Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvrijeđa - kaže izvor srbijanskog internet-portala i otkriva kako je Bubamara potpuno poludjela i blokirala ga na svim društvenim mrežama.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.