4.8.2019. 17:18
2
"Seljaci, ja nisam operska pjevačica niti učiteljica u vašoj opštini. Smarate sa svojim primitivnim stavom"
Jelena Karleuša, folk pjevačica iz Srbije, objavila je poruku "za malograđane" na društvenim mrežama, gdje je žestoko iskritikovala svoje kritičare.

Piše: Haris Ahbabović

Objavljivanje svog autfita na jednom od posljednjih nastupa, Karleuša je iskoristila za obračunavanje sa svojim kritičarima, koje je nazvala "malograđanima".

"mam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju djecu itd. Seljaci, ja nisam operska pjevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i scenom. Ne idem ovako do supermarketa sa djecom. Vjerujem da ste bar jednom u životu čuli za Beyonce, Lady Gagu, Rihannu, Pink itd… Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumjeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog… smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promijeniti, niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela", napisala je Jelena.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.