2.10.2019. 12:45
0
Srpska manekenka u vezi s igračem Reala?
Domaću šou-biznis scenu drma novi ljubavni skandal, a akteri su manekenka Sofija Milošević i jedan od najperspektivnijih fudbalera Srbije Luka Jović.

Naime, Sofija i Luka su uplovili u tajnu vezu, koju su do sada uspješno skrivali, na prvom mjestu zbog toga što mladi igrač Real Madrirda još nije zvanično završio sa dosadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević.

Navodno su manekenka i slavni sportista u nekoliko navrata viđeni kako obilaze beogradske klubove, a "Story" piše i da su zajedno otputovali u Madrid privatnim avionom.

Podsjetimo, Jović je za španskog fudbalskog giganta početkom juna potpisao ugovor vrijedan 67 miliona evra.

On s nevjenčanom suprugom ima sedmomjesečnog sina Davida, a nepoznanica je u kakvom je par tačno odnosu trenutno. Naime, uprkos navodima o preljubi sa Sofijom, Anđela je posljednjih nekoliko puta viđena u publici tokom Lukinih nastupa za reprezentaciju Srbiju.

Inače, ovo nije prvi sportista u životu Sofije Milošević - prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Ademom Ljajićem, a mediji su je dovodili i vezu sa bosanskim teniserom Damirom Džumhuruom, kao i fudbalerom Nemanjom Radonjićem.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.