6.12.2019. 10:40
3
Dara Bubamara odgovorila hejterima: Evo, popila sam sokić, sjela u novi Mercedes i krenula po sina u privatnu školu
Pjevačica Dara Bubamara u jednom od posljednjih intervjua uzburkala je javnost kazavši da njen sin ne ide u "seljačke škole, već u privatnu", što je naišlo na žestoke osude i kritike.

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" - kazala je Dara.

Nakon osuda, pjevačica se ponovo oglasila na Instagramu i poslala poruku hejterima.

- Evo, popila sam sokić, sjela sam u svoj novi Mercedes i krenula po sina u privatnu školu. (Pozdravljam sve svoje fanove i ljude koji vole moju muziku i mene i osjećaju kakav sam čovjek, a ovaj status je za zle i ljubomorne bukvaliste koji se hvataju za svaku moju riječ, ja sam entertainer, a ne političar). I što bih ja rekla, nek smo živi i zdravi - poručila je sa svog Instagram profila. 




(Lejla Trle) 




3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.