8.3.2020. 13:30
0
Zorica Brunclik pokazujući poklon od Kemiša, pokazala lice bez šminke
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelković Kemiš važe za jedan od najstabilnijih parova na našoj muzičkoj sceni.

Njih dvoje ne kriju da često iznenađuju jedno drugo poklonima, a oni su obavezni za praznike, pa se popularna pjevačica jutros pohvalila cvijećem koje je dobila od svoje jače polovine.

- Svaki ovaj cvijet je ljubav moje ljubavi! Hvala što postojiš - napisala je Zorica u opisu fotografije koju je postavila na svom Instagram profilu.  

Nije poznato da li je pjevačica, pored cvijeća, povodom Dana žena dobila još neki poklon, ali su svi primjetili da je bez stida pokazala svoje jutarnje lice bez trunke šminke! 

 

A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) on

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.