21.3.2020. 16:21
5
Prijavile je komšije: Policija u Hrvatskoj pokucala na vrata Hane Hadžiavdagić kako bi provjerili poštuje li izolaciju
Hana Hadžiavdagić, koja živi u Zagrebu, objavila je na društvenim mrežama da joj je na vrata zakucala policija budući da je neko prijavio da je prije nekoliko dana doputovala u Hrvatsku.

Hana se prije nekoliko dana u Zagreb vratila iz Sarajeva, a kada je sletjela na aerodrom nije joj, kako kaže, izrečena obavezna mera izolacije jer nije doputovala iz kritičnog područja.

"Upravo su mi došla dva zgodna policajca da provjere da li sam u izolaciji, jer je neko od "komšija" - pola miliona ljudi na storiju - prijavio kako sam prekjuče ušla u Hrvatsku. S obzirom na to da nemam obavezu samoizolacije, nisam dobila papir granične policije (ja sam u samoizolaciji dobrovoljno jer to smatram potrebnim), jer nisam došla iz kritične zone, malo smo se ispričali i baš su mi uljepšali dan. Hvala državnim službama koje rade svoj posao. Bravo momci", poručila je Hana.


(Admir Oručević)

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.