7.5.2020. 21:26
0
Neda Ukraden napala kolegicu: Lepa Brena daje loš primjer narodu
Sa svojim bendom gotovo svakodnevno Lepa Brena uvježbava svoj standardni repertoar, naravno u karantinu, svak na svojoj strani. Nerijetko pokazuje emocije zbog tog malog virusa koji je ugrozio ljudsku vrstu. Uvijek je besprijekorno obučena, dotjerana, kaže da čita, kuha, ode ponekad u šetnju.

S druge strane, Neda Ukraden je obrušila salvu prijekora Breni jer ju je po nekim portalima vidjela van kuće, pa je kazala kad može ona toliko vremena provoditi sama u stanu u naselju Beograd na vodi jer su djeca na Banovom brdu, ne zna što ne bi i ona. Kaže da je to loš primjer za narod koji itekako prati šta medijske ličnosti rade pa ih tako i oponašaju i da bi trebali da budu primjer uz svoj apel za ljude a ne da kao Brena izlaze vani i „jure viruse“.


Nije joj jasno zašto se ne smiri u izolaciji. Naravno, Brena je nastavila po svom jer misli da ne daje loš primjer pa stoga nije ni prokomentarisala niti pridala važnosti Nedinim optužbama.



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.