2.6.2020. 19:02
0
Rasta poručio Ani: Ti si majka, ne smiješ da zatvaraš kafane
Ana Nikolić je vratila staru figuru, ali i stare navike, pa su je paparaci nedavno uslikali kada je sabajle izašla iz jedne kafane. To je vidio i njen bivši muž Rasta i nimalo mu se nije dopalo kako se ponaša majka njegove kćerke, pa joj je skrenuo pažnju da obrati pažnju na ponašanje.

Ana se malo opustila, ali daleko od toga da je bila pijana i u stanjima kao prije nekoliko godina. Bilo joj je lijepo, šta ima veze što je sačekala fajront… Nije znala da su ispred fotografi koji je vrebaju, a kako ona i Rasta nisu zajedno, nije imala potrebe ni da mu se pravda gdje je bila i šta je radila – otkriva izvor za Star.

– Naravno, čim je vidio Anu u medijima, Rasta ju je pozvao i bijesan joj svašta rekao. Između ostalog skrenuo joj je pažnju da je ona majka i da ima kćerku, te da ne smije sebi da dozvoli da je bilo ko proziva za alkohol i da je žena koja zatvara kafane, a ponajmanje mediji – priča izvor blizak reperu i dodaje:

– Ana se prvo pravdala da je zasjela sa drugaricama, te da je izgubila pojam o vremenu jer je Tara bila to veče kod njega… Međutim, kad je shvatila da Rasta ipak pretjeruje, samo mu je odbrusila da i on treba da pazi kako se ponaša i prekinula je dalju diskusiju, pa se i on smirio – piše“Star”.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.