31.7.2020. 22:43
0
Pogledajte kako je Ognjen Amidžić izgledao prije nego se podvrgao estetskim zahvatima
Voditelj Ognjen Amidžić na javnoj sceni je preko dvadeset godina, ali malo ko pamti kako je on izgledao kada je počinjao da radi na televiziji

U periodu kada je počinjao svoju voditeljsku karijeru, morao je da bude sveden, nije bilo moderne frizure ni moderne gaderobe. Tek kada je došao na TV Pink 2002. godine postao je opušten.

Fotke nastale prije dvadeset godina svjedoče tome da Ognjen nije toliko mario za estetsku ljepotu.



Zubi su mu bili drugačiji, što je kasnije sredio i doveo do perfekcije. Kosa je sada dotjerana u dlaku, a tada je njegovao prirodan izgled. Njegova brada je danas sređena za razliku od tada. Jedina stvar po kojoj je Ognjen i danas prepoznatljiv je njegov poveći ponos, odnosno nos, piše espreso.rs.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.