5.9.2020. 14:25
0
Severina u čipki od glave do pete
Severina je prije dvije sedmice objavila da je pozitivna na koronavirus pa je bila primorana završiti s ljetovanjem u Dalmaciji. Nedavno je izašla iz karantine koju je provela u Zagrebu, a sada se s nostalgijom prisjeća svojih dana na Jadranu.
Zgodna Splićanka objavila je nekoliko fotografija iz grada Korčule gdje je boravila u društvu prijateljice Ive Radić, a odsjele su u luksuznoj vili.

Tamo su nastale njene senzualne fotografije u čipki od glave do pete, koje su sada ugledale svijetlo dana.





U nekoliko je poza, promijenivši kamenu okolinu oko sebe pokazala kako izgleda u bijeloj haljini.

-Postoje ta neka mjesta na kojima imaš osjećaj da si već bio... Postoje i ta neka mjesta za koja znaš da ćeš u njima opet biti - poručila je Seve ispod serije fotografija koje su naprosto oduševile njene fanove.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.