9.9.2020. 13:59
0
Lepa Brena mjesecima na jahti, odmara se od frizera i šminkera
Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović već mjesecima uživaju krstareći na jahti.


Pjevačica se baš sa jahte uživo uključila u novu sezonu emisije "Grand magazin". Brena je na samom početku otkrila da je zbog korone kao i sve njene kolege otkazala sve nastupe, pa je upravo zbog toga skoro cijelo ljeto uživala na produženom godišnjem odmoru. 

- Moram zaista priznati da je ovaj neplanirani, veliki godišnji odmor u mom životu, došao zahvaljujući koroni - rekla je Brena.

Živojinovići su uživali sa prijateljima, a svoju pustolovinu su započeli u Monte Karlu, nakon čega su su obišli i crnogorsko i hrvatsko primorje. 


Lepa Brena


- Ono što je bilo najljepše u čitavoj našoj priči, to je da smo plovili jednom predivnom jahtom i da smo još uvijek na toj istoj jahti. Od Monte Karla kada smo krenuli, znači putovali smo preko Kozike, Sardinije, Sicilije. Posjetili smo sva mjesta koja su čuvena po svojoj ljepoti u Italiji. Preko Jadranksog mora smo se zaputili u Crnu Goru i Hrvatsku - objašnjava pjevačica.

Brena je priznala da je ovo ubedljivo bilo najljepše putovanje u njenom životu, jer je bila rasterećena od posla, ali ipak kaže da joj koncerti i publika najviše nedostaju.

- Moram priznati da mi je ovo putovanje, jedno od najljepših putovanja u mom životu. Prvi put sam bila ratserećena od tajminga, friziranja, šminkanja i vječitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi fale moje prijateljice, familija, ali najviše publika i moji koncerti - otkrila je Brena.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.