3.10.2020. 19:22
0
Brad Pitt zadao težak udarac Angelini: Na suđenje pozvao njenu bivšu kolegicu
Želja glumice Angeline Jolie da se izuzme sudac u njenoj bitki za starateljstvo ipak je odbačena, a sada joj je i bivši suprug zadao težak udarac kada je na klupu u sudnici svjedoka pozvao njenu bivšu kolegicu Jillian Armenante, koja očito zna puno više o Angelini Jolie nego što su mnogi mislili.

Angelina Jolie je s njom glumila 1999. godine u filmu ‘Prekinuta mladost’, ali i ‘Veliko srce’. Budući da su na listi, koju je napravio Brad Pitt, našli privatni terapeut Angeline Jolie, zaštitar, ali i brojni psiholozi, nikome trenutno nije jasno koja je uloga Jillian Armenante, koja će između 5. i 23. oktobra, za kada je zakazano suđenje, svjedočiti u korist holivudskog zavodnika.


Teška bitka za starateljstvo nad njihovo šestero započela je još u septembru 2016. godine kada je Angelina Jolie predala papire za razvod, a iako je brakorazvodna parnica završena u aprilu 2019. godine, bitka za starateljstvo i dalje se nastavlja.



– Brad želi zajedničko starateljstvo nad djecom, dok Angelina ne želi pristati na te njegove uvjete. Jedino kada bi mogla pristati na njegove zahtjeve je samo u slučaju da djeca nemaju stalno boravište u Los Angelesu. Iako mlađa djeca pohađaju školu u Los Angelesu, Angelina nikada nije bila zadovoljna zbog toga – otkrio je izvor blizak paru i dodao kako je jedina želja Angeline Jolie da zaštiti djecu.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.