13.10.2020. 22:15
2
Jala Brat u saradnji sa GFC Sarajevo oformio futsal akademiju Imperia
Popularni sarajevski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, u saradnji sa GFC Sarajevo pokrenuo je futsal akademiju Imperia.


Brend Imperia pokazao se kao vrlo uspješan u muzici, produkciji, modnom dizajnu, a sada će se okušati i u sportu.

- S ponosom obavještavamo dječake i djevojčice, javnost, roditelje, prijatelje, novinare, sve redom, da GFC Sarajevo pokreće Futsal Akademiju, koja ce nositi ime Imperia - stoji u objavi GFC Sarajevo na Facebooku.

Dječacima i djevojčicama, od 9 do 19 godina, bit će obezbijeđena oprema u saradnji sa Imperia clothing brendom. Cilj je skloniti djecu s ulice i pružiti im priliku da ostvare svoje snove.


- Zajedničkim snagama smo odlučili omogućiti dječacima i djevojčicama, koji žele trenirati futsal, koji žele upoznati svoje vršnjake, koji žele naučiti kako se pobjeđuje i kako se ostvaruju snovi, mogućnost da sve svoje želje ostvare u našoj Akademiji - poručili su iz GFC Sarajevo.
 
 

‼️Sa ponosom obavjestavamo djecake i djevojcice, javnost, roditelje, prijatelje, novinare, sve redom, da GFC Sarajevo...

Objavljuje GFC SarajevoUtorak, 13. listopada 2020.






(Nermana Crnčalo)
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.