24.11.2020. 22:38
6
Žena Izeta Hajrovića slikala se u jakni luksuznog brenda: Nisam prosječna cura
Leyla Hajrović,supruga nogometaša Dinama Izeta Hajrovića, objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala u jakni luksuznog brenda "Louis Vuitton", a u ruci je držala i njihovu torbicu crno-bijele boje.

"Nisam prosječna cura", napisala je u opisu fotografije.

Jakne ovog brenda koštaju od 2.000 pa sve do 15.000 eura, ali ih se može kupiti i polovne na internetu za puno manju cijenu.

U manje od pola sata fotka je prikupila više od 2000 lajkova, a brojni komentatori uputili su joj pohvale zbog izgleda i stajlinga.

"Wow", napisao je hrvtaski modni stilist Marko Grubnić.

"Sviđaju mi se jakna i torbica, a ti izgledaš savršeno", poručila je komentatorica.

"Sasvim sigurno nisi obična. Kao kraljica si", složila se druga.

Leyla ne skriva da voli skupe krpice te sa svojim pratiteljima često dijeli fotografije na kojima pozira u brendiranoj odjeći, a voli pokazivati i svoju veliku kolekciju torbica.

 
6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.