9.12.2020. 12:24
0
Posljednje riječi Adila Maksutovića puncu Džeju Ramadanovskom: Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe
Pjevač Adil Maksutović na društvenim mrežama oprostio se od punca Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedjelju, 6. decembra.

- Stari moj, bio si najmuzikalniji čovjek kog sam poznavao, pjevač sa najviše duše... Dok su drugi plakali ili se veselili uz tvoje pjesme, ja sam potpuno opčinjen upijao svaku tvoju otpjevanu frazu, magično si to radio... Maznuo sam sve što si mi dozvolio... Hvala ti - napisao je između ostalog.

Džej Ramadanovski

Također je istakao:

- Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj djeci najviše. Raduje nas samo činjenica da si posljednji dan svog života proveo sa porodicom... sa svojim unucima... nismo ni slutili da ti je posljednji.  Voljeni Džej, nikada se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali. Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želio da se ovako rastanemo. Bar još koju godinu da si poživio. I da sjednemo ti i ja. Da ti zapjevam "Sajbiju". Da se zagrlimo... i isplačemo - napisao je Adil koji je u braku s Džejevom kćerkom Anom.



(Nermana Crnčalo)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.