11.5.2021. 14:59
0
Wandi Icardi Instagram obrisao golišavu fotografiju
Wandi Icardi požalila se na Instagramu zbog strogih restrikcija, piše Index.hr.

Naime, na društvenim mrežama obrisana joj je jedna fotografija zbog golotinje. Supruga i menadžerica PSG-ovog napadača Maura Ikardija reagirala je na Instagramu uz objavu nove fotografije.

Na njoj je stavila zvjezdicu kao znak cenzure, a ispod toga napisala.

-Ova je fotografija bila cenzurirana. Razloge ne znam. Ko ju je cenzurirao? Isti oni koji se bore za naša prava, slobodu i jednakost? Jesmo li u 1810. godini ili 2021.? Bikini s majicom je cenzuriran. Još uvijek volim žene spektakularnog tijela i puno puta im čestitam javno ili privatno. Ljubomora među ženama je jedna od najružnijih stvari koje same sebi možemo učiniti. Počnimo se međusobno poštivati kako bi se i nas poštivalo – napisala je Wanda.

(Adin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.