2.7.2021. 18:42
2
Bora Đorđević o Sadiku Hasanoviću: Nije kriva "Grand produkcija", taj mladi mudžahedin nije u takmičenju pjevao te pjesme
Nakon što su ljudi na društvenim mrežama žestoko osudili ovogodišnjeg finalistu "Zvezda Granda", Sadika Hasanovića, prašina se ne stišava.

Mreže su se usijale od komentara da ovaj mladić treba da bude kažnjen na neki način, a neki su čak poručili da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju.

O cijeloj situaciji se oglasio i pjevač Bora Đorđević.

"To je posljedica srpskog ćutanja o zločinima Nasera Orića i njegovih bandita, igranja glumačkih poturica u propagandnim filmovima, ćutanja o presudama sramnog Haškog tribunala. Nisu krivi tata i sin sateliti niti 'Grand produkcija', taj mladi mudžahedin nije u takmičenju pjevao te pjesme", rekao je Bora Đorđević, prenosi Objektiv.

(Ajdin Balićevac)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.