3.7.2021. 11:43
0
Menadžeri i vlasnici diskoteka neće da ga angažuju: "Grand produkcija" će zbog Sadika Hasanovića izgubiti 50.000 eura
"Grand produkcija" će zbog Sadika Hasanovića iz Srebrenika izgubiti 50.000 eura od nastupa jer menadžeri i vlasnici diskoteka neće da ga angažuju zbog gnjeva u srbijanskoj javnosti otkako se saznalo da je pjevao ratne pjesme i slikao se s Naserom Orićem.

Kandidat iz tima Marije Šerifović na društvenim mrežama je pokušao da objasni situaciju, ali izgleda da će ga to skupo koštati.

Prema riječima sagovornika G. T. (poznatog menadžera), produkcija zbog ovakvog ispada učesnika može da ostane bez finansija jer pjevači koji na bilo koji način šire govor mržnje i pjevaju ratne pjesme nisu dobrodošli kod vlasnika koji debelo plaćaju za njihov nastup.

"Takmičari koji žele da grade karijeru i da rade ne samo u zemlji nego i u Evropi, ali i preko Bare, treba da znaju da ništa ne može da se sakrije iz prošlosti i da neke stvari iz njihovog života mogu skupo da ih koštaju. Punih trideset godina živim i radim u inostranstvu. Kod mene su nastupali skoro svi pjevači, i mladi i veterani. Konkretno, ja Sadika ne želim da angažujem da pjeva u mom klubu. Taj stav su zauzeli mnogi vlasnici diskoteka, pa čak i na Balkanu, a u Evropi tek neće da čuju za njega. Ne zbog toga što su ga drugi osudili, vrijeđali i ponižavali, već zbog toga što se nije udostojio da javno izađe i kaže šta ima, a ne da misli da jednim nikakvim saopštenjem na društvenim mrežama može da izbriše govor mržnje",  priča poznati menadžer i vlasnik nekoliko klubova u Evropi, prenose Nezavisne novine.

Finalisti "Zvezda Granda" imaju ugovor s produkcijom u trajanju od devet godina, a uzimajući u obzir da godišnje svako od njih odradi i do sto nastupa i da za to uzimaju oko hiljadu eura, to znači da će "Grand" u narednom periodu biti na ogromnom gubitku.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.