15.7.2021. 22:46
0
Bivša olimpijka tvrdi: Zabrana se**a u olimpijskom selu je smiješna, niko to ne može spriječiti
Penzionisana njemačka skakačica u dalj Susen Tiedtke (52) otkrila je kako se sportisti provode u Olimpijskom selu za vrijeme Igara i nakon njih.

Podsjetimo, organizatori u Tokiju su zbog pandemije zabranili sportistima nepotreban fizički kontakt, što uključuje i seksualne odnose. Još od 1998. godine i Zimskih olimpijskih igara u Naganu organizatori se brinu da je Olimpijsko selo opremljeno automatima u kojima se besplatno mogu dobiti kondomi, ali u Tokiju neće biti tako.

Tiedtke tvrdi da je to smiješno.

- Zabrana je smiješna, to ne može funkcionirati. Seks je oduvijek problem u olimpijskom selu. Sportisti su na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kad završe s takmičenjem, žele se osloboditi te energije. To je zabava za zabavom, a onda je tu i alkohol. Dogodi se da sportisti imaju seksualne odnose i uvijek ima onih koji žude za tim, izjavila je u razgovoru za "Bild".

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.