13.11.2021. 8:56
0
Tanja Savić priznala vezu sa Draškom Stanivukovićem?
Pjevačica Tanja Savić prvi put je progovorila o odnosu sa gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovućem i tom prilikom potvrdila navode da su u vezi, ali i priznala da želi da dobije djevojčicu.

Srcem jesam za Banja Luku i uvijek sam bila za Banja Luku, a Prijedor posebno jer tu živi djevojka koja mi vodi fan stranicu – šaljivo je rekla Tanja.

– A gdje je dečko?

– Dečko je, pa znate i vi sami – rekla je pjevačica kroz smijeh.

Tanja je otkrila detalje romanse sa političarem, zbog čega se sinoć nije pojavio na njenom nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljim planovima.

– Ja bih voljela da imam kćerku samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi tijelo izdrži, tako da nadam se ako Bog da ako mi je suđeno, imaću kćerku da pjeva kao ja – rekla je Tanja, prenosi Blic.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.