9.12.2021. 13:05
0
Partnerica premijerke Srbije Brnabić, Milica Đurđić pokazala tetovažu
Milica Đurđić, partnerica premijerke Srbije Ane Brnabić osvanula je na naslovnici decembarskog izdanja L'Officiela za arapsko tržište, a na fotografijama za ovaj magazin uočena je originalna tetovaža na njenoj ruci.

Doktorica radiologije beogradskog Kliničkog centra odlično se snašla i kao fotomodel, iako je u ekskluzivnom intervjuu otkrila kako nije rob mode. Međutim, u editorijalu je, osim istančanog ukusa, pokazala još nešto.

Naime, na jednoj od fotografija ispod dlana desne ruke nazire se neobična tetovaža, koja očigledno ima i posebno značenje.




Također, zanimljivo je mjesto na tijelu na kojem je odlučila uraditi tetovažu. Neobični tribal se nalazi baš na mjestu gdje se mjeri puls, otkucaji srca, što tetovaži daje još veću važnost.

Milica Đurđić u vezi je sa srbijanskom premijerkom Brnabić osam godina. Početkom 2019. se podvrgla vantjelesnoj oplodnji te je na svijet donijela sina kojem su dale ime Igor.


(Admir Oručević)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.