19.1.2022. 15:12
0
Libi Anderson sama ofarbala obrve pa se pokajala zbog toga
Poznata TikTokerka Libi Anderson odlučila je da sa pratiocima podijeli video na kojem se može vidjeti kakvu grešku je ona napravila prilikom farbanja obrva.

Ona je farbu držala predugo i nije je nanijela precizno na obrve. Farbom zamazala i okolnu kožu i ostavila 'neizbrisiv' trag. To je za rezultat imalo previše tamne obrve, ali i tamne fleke od farbe koje ova djevojka nije mogla da ukloni ma koliko se trudila.


@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long💖oh no indeed

♬ Oh No - Kreepa



Ukoliko ne želite da doživite neprijatnost poput djevojke iz videa koji je objavljen na TikToku umajte na umu par stvari. Prije nanošenja farbe obavezno namažite vazelin ili neku drugu kremu na predio kože oko obrva, kako se farba ne bi upila u kožu, pišu showbizz strani mediji.

Vodite računa koliko dugo držite farbu na obravama, u suprotnom one mogu da budu mnogo tamne. Višak farbe uklonite micelarnom vodom, uljem za njegu kože ili mlijekom za čišćenje lica. Ili – uvijek angažujte stručnjaka koji će vam ofarbati obrve - savjet je beauty portala koji pišu savjete no ispravnom njegovanju lica i tijela.



 (Amer Mujezinović)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.