3.7.2022. 9:33
0
Oglasila se Lepa Brena nakon što ju je Kim Kardašijan "iskopirala"
Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardašijan (Kardashian) najavila je novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina, a u toj seriji fotografija izgleda skoro identično kao Lepa Brena prije 40 godina.

Ovi retro modeli izuzetno podsjećaju na one koje je nosila Brena na početku karijere, pogotovo iz vremena kada je pjevala u grupi "Slatki greh" ili u spotu za pjesmu "Mile voli disko". Također, Kim nosi plavu sjenku na očima, kao što se Brena šminkala osamdesetih. A i natapirana perika neodoljivo podsjeća na frizuru najpoznatije "Jugoslovenke" iz mladih dana.

- Baš zanimljivo i interesantno. Danas je teško biti originalan. Šta god da se pojavi, već je viđeno, bilo da se radi o modi, likovima iz šoubiznisa... To što je nastalo od '60-ih do '90-ih su epohalne stvari. Jedino nas tehnologija još uvijek može iznenaditi, sve ostalo je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - rekla je Brena za Kurir.


(Admir O.)

Lepa Brena
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.